Otse põhisisu juurde

MÄRTSIS LEIDIS OMA KODU 56 NURRIKUT

Käes on jälle meie kõigi lemmikrubriigi uue postituse päev ehk kes leidsid märtsi kuuga kodud. 💓

Panda Miu hoiukodu jättis ta omale päriseks, Bella läks elama oma majja, kus ees ootasid teda lausa viis kassi, ka arglik susiseja Evian viidi koju ning kaisumõmmik Belka läks koju, kus pere eelmine kiisu oli temaga välimuselt sarnane.

Vahva Emil leidis oma inimesed, Kuzja läks seltsiliseks ühele toredale noormehele, Jossu kolis kassitoast välja juba peale esimest päeva ning nunnu Niina, kes nädalaga hakkas inimesi usaldama ja muutus nurruvaks sülekassiks.

Imepehme kasukaga Dolores jäi oma perele silma ja nii ta koju läkski, ka Raix võlus oma perenaise ära, Leo leidis kodu, kus ta saab ka õues käia ja Artemon ei pea ka enam kassitoas oma kodu ootama.

Paljudele meie kalendrist tuttav Sugar leidis oma kodu, oodates seda 2017.a suvest, ka pisike Ploom nurrub nüüd omas kodus, Aprill kolis koju, kus ees ootavad teda teine kiisu aga ka koer ja meie armas Fritzu leidis ka just sellise kodu nagu me talle soovisime.

Põngerjas Robin saab suureks kasvada omas kodus, ka Loora ootas seda õiget inimest meie kassitoas üle 3 aasta, lisaks ootas teda kodus ees teine kiisu, Molli läks meilt adopteeritud Hallikesele seltsi ning Betty läks lõbustama toredat noorpaari.

Vanamees läks seltsi tudengile, Nööp leidis omale kodu kus elas juba temaga sama vana kassineiu, Sabrina leidis omale imetoreda perenaise ning Kuku jääb samuti hoiukodule päriseks.

Ühesilmaga seenior Narva on nüüd omas kodus, Norbert ootas oma kodu meie juures üle 2 aasta ning jagab nüüd ühist kodu koos teise kiisuga, kolme käpaga Alma ja Ruben aga läksid koos koju!

Elmar sattus meile juhuslikult siit samast tänavalt ning õnneks kaua ei pidanudki ta meie varjupaigas peatuma kui ühel päeval omaniku sõber tundis ta meie aknal istudes ära ning omanik tuli teda vaatama, et veenduda, et tegemist ongi tema kiisuga. Susanna leidis omale toreda pere ning läks juba esimesel ööl peretütre kaissu, Salvatore nurrub nüüd omas kodus ja Liam naudib paisid noorpaari juures kodus.

Suure arengu inimeste osas teinud Tiara leidis toreda kodu, Milvi läks koju, kus teda väga oodati ning Siisi ja Safiir läksid koos koju!

Clarice saab nüüd samuti toreda noorpaari kodus mängida ja möllata, Ari nurrub ka omas kodus, ka Nitram leidis omale toreda kodu noorpaari juures ning Mauritius kolis meie enda vabatahtliku juurde.

Paldiski kolooniast eluga pääsenud Kiki sai omale elu ja kodu, mida ta väärib, Papu kes on samuti pikalt kodu oodanud ehk 2016. aastast, jäi oma hoiukoju päriseks, Kaspar jagab nüüd kodu teise kassi ja kahe koeraga ning Hürem läks perre, kus ees ootas ka üks pisem kahejalgne.

Koos läksid koju ka Marla ja Emmeliine, noorpaar kes soovisid alla aastast musta kiisut, läksid koju hoopis 4-aastase Iisiga, kes lihtsalt oskas nad ära võluda ning Helbeke läks koju kus ees ootas teda kassidaam nimega Jänes.

Kuld ei pea enam kassitoas kodu ootama, Snickers sai omale ägeda kodu ehk suur pere ja suur maja, Luna nurrub samuti omas kodus ning Hõbe saab ka nüüd omas kodus inimesi rohkem usaldama õppida.

Arglik Austria leidis kontakti imetoreda naisterahvaga, kelle pere oli valmis uue kiisu võtma peale eelmise kaotust, kõigest nädala meie kassitoas olnud Pearu ei kavatsenud ka kauem enam siin olla, veebruaris meile Narvast kolinud Leonardo kolis ka kassitoast välja ning Kirju-Mirju sai ka omale väga toreda kodu.

Aitäh kõikidele peredele, kes on nendele imelistele nurrikutele kodud pakkunud! 💓

Loodetavasti tuleb ka 2021 üks vägev ja edukas aasta Pesaleidjatele ning et me suudaksime oma tööd jätkata sama tempoga, saad ka sina aidata!

SELLEKS, ET PÄÄSTA ROHKEM LOOMI, ON MEIL TARVIS SINU ABI.
Annetust on võimalik teha helistades Pesaleidja MTÜ annetustelefonile:
900 0950 - kõne hind 50€
900 0915 - kõne hind 15€
900 0905 - kõne hind 5€
Palun kuula ära kogu tervitustekst, muidu annetust ei toimu!
Või tehes annetuse Pesaleidja MTÜ kontodele:
EE647700771001866844 LHV Pank
EE102200221063071211 Swedbank
EE941010220247756220 SEB Pank
EE404204278613732108 Coop Pank
EE351700017003105966 Luminor Bank




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

7 TOATAIME, MIS ON SU KASSILE OHUTUD

1. Tups-rohtliilia ehk pruudislepp Oma väljakutsuva välimusega meelitab see taim ligi ka kõige passiivsemad kassid. Kuna taim ajab palju võsusid, on võimalus taime paljundada ja lemmikule oma taim jätta.  Hooldamine: Tups-rohtliilia ei vaja palju tähelepanu. Taim vajab valgust, aga saab ka hämaramas kohas hakkama. Kasta tuleb siis, kui mulla pealmine kiht on kuiv.   2. Palmid Palmide liike on väga palju erinevaid, kuid mitte kõik ei ole ohutud kasidele. Mõned ohutud palmilised on  oja-raveenepalm (majesty palm), kuldviljakpalm, hobusesaba palm ja salongipalm. Peale selle, et nad on karvapallidele ohutud, on palmid ka head õhupuhastajad. Hooldamine: Vajavad pigem palju valgust, kasta alles siis, kui mulla pealmine kiht on kuiv.  3. Vesipahhiira Tegemist on vähenõudliku taimega, mis on kassisõbralikkusele veel ka dekoratiivne.  Hooldamine:  Otsest päikesevalgust ei soovi, kasta regulaarselt, kuid mitte lasta mullal täiesti ära kuivada ega liiga märg olla. 4. Bambus

Kurry uudistega kodust

Panime põssatriibikule nimeks Kurry. Ta reageerib päris ilusti sellele nimele.Ta on hästi aktiivne kassipoeg, eriti päeva esimesel poolel.Ka on ta suur suhtleja. Algul tegi ta suu lahti ja sealt ei tulnud piuksugi välja. Nüüd aga muudkui räägib nn oma keeles, kurr ja njäu.Mu tütrel on suur magamistuba ja sinna nad suunduvad õhtul kell 23:00. Ühtegi suuremat piuksu rohkem ei kuule.Hommikul aga ärkab Kurry minu kõndimise peale üles ja hakkab haledasti näuguma. Pärast söömist algab mängutrall.Kurry mängib päris palju iseseisvalt ja hästi naljakalt. Lisaks hiilib ja jookseb ta üsna palju. Meile on mõned kassikasvatusraamatud kingitud jasealt lugesime, et Kurry sarnaneb bengali kassitõule.Ka söögiisu on Kurryl väga hea.Kurryle meeldib süles magada. Eriti päeva teisel poolel otsib ta istuvaid pereliikmeid, et nende sülle hüpata ja uinuda.Magamise ajal ajab ta päris tihti oma täpilise kõhukese taeva poole ja hästi pikaks. See on imearmas!Oleme käinud Västriku loomakliinikus ussirohtu s

9 lõhna mida teie kass ei salli

                                                     9 lõhna mida teie kass ei salli!  Kassid on väga suured puhtuse armastajad ja lisaks sellele ka väga pirtsakad teatud aroomide suhtes. Ei, teie kiisu pole lihtsalt valiv, vaid selle omaduse on talle kaasa andnud evolutsioon. Loomulikult ikka selleks, et teie kiisu oskaks vältida mürgist toitu või toitu mida ta ei saa seedida. On ka palju lõhnu mida teie kass armastab ent selles nimekirjas räägime üheksast lõhnast, mida kassid silmaotsaski ei salli! Kasside lõhnataju on 14 korda tugevam kui inimese oma. See aga ei tähenda, et teie kass kõiki aroome vihkaks, mida vihkavad teised kiisud. Või armastaks seda mida teised. Kõik kassid on omamoodi ent siiski on allpool väljatoodud lõhnad ühed enimlevinumad mida kassid vihkavad. 1. Tsitruselised  Kassid ei armasta absoluutselt tsitruselisi. Olgu siis selleks sidrun, laim, apelsin, greipfruut või muud sarnased viljad. Paljud kassipeletajad kasutavad tsitruseliste aroome, et kasse di