Otse põhisisu juurde

Juulikuu kojuminejad!

Tere, armsad sõbrad!

Suur rõõm on teatada, et juulikuus meie usinad vabatahtlikud ja head kodupakkujad mitte ei puhanud, vaid tegelesid lisaks aktiivselt loomade koju saatmiste ja kodu pakkumistega. Selle aasta seitsmendal kuul leidis selle päris oma kodu läbi Pesaleidja 48 kassi ja 1 koer.
49 kodutut looma on taas kodus! 😊

Toredat pikka nimekirja alustab Ämarist pärit pisike Diddy, kes kolis seltsiks mõned kuud varem kassitoast koju läinud preilile. Ka õde Liddy kolis nädalake hiljem koju. Veel nädal ja järgmine Ämarist pärit kassipoeg leidis kodu - triibik Fiddy. Kaunis kolmevärviline Iddygi kolis kuu lõpus hoiukodust välja.
Jah, olete õigesti aru saanud, need kevadised kassipojad on piisavalt suureks saanud ja seavad sammud nüüd järjest oma päriskodudesse.
Ehk pisidega jätkame:
Printsess Sela, kes valvsa silma all kolis hoiukodu lähedaste juurde päriseks.
Pisike Piuks sai uues kodus sõbraks 2 suuremat kassi, 2 merisiga. Saab seal vast lõbus olema!
Leki, kes kassikoloonia asemel elab nüüd koos toreda pere ja hamstriga.
Sebastian elab nüüd Suurupis.
Sebastian

Pealinna kolis valge Valgast pärit Kiwi, kellel oli kodus valims ootamas päris oma maja.
Samuti Valgakiisud Hegel, Magneto, Loore ja Jellybean harjuvad uutes kodudes.
Veel saadavad meile kõigile tervisi uue pere juurest: hellik Iti, nukuke Kelly, kiisutibu Vidrik, must Ninja, armas Nikki (kes ootas kuni pere puhkusel ära käib ja alles siis kolis sisse), turismitalu Kennu, pisike Tip ja musta-valge Stella.

Hoiukodus ootas oma kodu ka Liisa Puhvpüks, kes enam ei pea ootama, vaid naudib elu loomasõprade peres koos laste ja labradoriga.
Hoiukodus elas ka pikalt Võru varjupaigas ja Tallinna Pesaleidja kassitoas kodu oodanud Miljo- tema jaoks sai hoiukodu Päriskoduks!
Kohev Miljo

Algselt kassitoas elanud preili Jane Doe seadis sammud mõni aeg tagasi hoiukodusse, et harjuda inimestega ja muutuda sotsiaalsemaks. Nüüd aga hoiu muutus jällegi päris ja nii uue nimega Giovanna jääbki sinna!
Must iludus Giovanna

Vaprake käis hoiukodust korraks ära, et veenduda - tema inimesed on seal hoiukodus mis nüüd lõpuks on päriskodu. Seltsis segasem!

Oma pesas, oma inimeste juures on ka Rapla tänavalt leitud kassipreili Lynx ning halbade inimeste juurest päästetud Solveig.
Superaktiivne noor imeilus Roxy võlus pea silmapilkselt oma uued inimesed ja nii koju mindigi. Kodus mõistagi koheldakse sellist kassi suure austusega ja sõpradeks said talle kass, labradoriga ja laps.
Imekaunis Roxy

 See võlumise trikk on kassidel vist hästi käpas, sest ka Simon pani mängu oma võlud, viskas selili, väike nurr ja pere müüdud oligi. Leping tehtud, kass puuri ja koju! Jee!
Kiirliin on vahel ka meie Facebooki lehekülg. Juba päev pärast seda kui paksupõskne Siidor oma pildi ja jutuga kodulehele postitati leidis ta noore pere kelle juurde elama minna.
See on tõestuseks, et tänu Teile ja Teie jagamistele kallid sõbrad, jõuavad kassid õigete inimesteni, aitäh!

Zorro Puhvpüks kolis aga koguni Soome! Sama tegi ka eelnevalt Maardu bussipargis elanud Sulo.

Ka kass Papi jõudis oma koju, sõlmiti leping ja oligi valmis.
Igati ontlik preili Heliisegi on leidnud oma inimese ja teda oli ees ootamas samuti pesaleidjast pärit Gurmee.

Pesaleidja kassiarmee keskel jäi oma hoiukodusse oma päriskoju pime koer Karuke. Karuke oli hoiul juba aastast 2010, nüüd oli aeg asi ametlikuks teha! Milline rõõm!


Kassiproua Säde kasulaps kolis ka oma koju ja Säde pärislapsed Nurru ja Miisu jäid aga hoiukodu valvsa silma alla kasvama ja elama.

Vladik, keda elu pole hellitanud, tervitab Teid oma maamajast ja naudib murul püherdamist ning paisid.
Kassitoast läks koju kena punane Fanta. Tal oligi juba aeg teiste kassitoa elanikega hüvasti jätta, saba püsti lüüa ja koju sõita.

Veel juulikuu viimastel tundidel sõlmiti lepingud ja suruti käpad-käed ja koju sõitsid nii Särts kui ka Ingo. Ingo on muide nüüd koguni Muhumaa elanik.

Oma kodu-uudised lõpetame kassipoegadega Hiiumaalt. Neil vedas tõeliselt kui väikeste teed ristusid noore hakkaja neiuga kes nad  uppumissurmast päästis, kohe Tallinnasse toimetas, neid ravis ja kantseldas ning kõigile head kodud leidis. Saage tuttavaks Teie ees 8 imearmsat päästetud elu!






Kui soovid endale leida toreda sõbra või lausa mitu, kirjuta meile.
Kui soovid pakkuda hoiukodu, kirjuta meile.
Koos suudame rohkem!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

7 TOATAIME, MIS ON SU KASSILE OHUTUD

1. Tups-rohtliilia ehk pruudislepp Oma väljakutsuva välimusega meelitab see taim ligi ka kõige passiivsemad kassid. Kuna taim ajab palju võsusid, on võimalus taime paljundada ja lemmikule oma taim jätta.  Hooldamine: Tups-rohtliilia ei vaja palju tähelepanu. Taim vajab valgust, aga saab ka hämaramas kohas hakkama. Kasta tuleb siis, kui mulla pealmine kiht on kuiv.   2. Palmid Palmide liike on väga palju erinevaid, kuid mitte kõik ei ole ohutud kasidele. Mõned ohutud palmilised on  oja-raveenepalm (majesty palm), kuldviljakpalm, hobusesaba palm ja salongipalm. Peale selle, et nad on karvapallidele ohutud, on palmid ka head õhupuhastajad. Hooldamine: Vajavad pigem palju valgust, kasta alles siis, kui mulla pealmine kiht on kuiv.  3. Vesipahhiira Tegemist on vähenõudliku taimega, mis on kassisõbralikkusele veel ka dekoratiivne.  Hooldamine:  Otsest päikesevalgust ei soovi, kasta regulaarselt, kuid mitte lasta mullal täiesti ära kuivada ega liiga märg olla. 4. Bambus

Kurry uudistega kodust

Panime põssatriibikule nimeks Kurry. Ta reageerib päris ilusti sellele nimele.Ta on hästi aktiivne kassipoeg, eriti päeva esimesel poolel.Ka on ta suur suhtleja. Algul tegi ta suu lahti ja sealt ei tulnud piuksugi välja. Nüüd aga muudkui räägib nn oma keeles, kurr ja njäu.Mu tütrel on suur magamistuba ja sinna nad suunduvad õhtul kell 23:00. Ühtegi suuremat piuksu rohkem ei kuule.Hommikul aga ärkab Kurry minu kõndimise peale üles ja hakkab haledasti näuguma. Pärast söömist algab mängutrall.Kurry mängib päris palju iseseisvalt ja hästi naljakalt. Lisaks hiilib ja jookseb ta üsna palju. Meile on mõned kassikasvatusraamatud kingitud jasealt lugesime, et Kurry sarnaneb bengali kassitõule.Ka söögiisu on Kurryl väga hea.Kurryle meeldib süles magada. Eriti päeva teisel poolel otsib ta istuvaid pereliikmeid, et nende sülle hüpata ja uinuda.Magamise ajal ajab ta päris tihti oma täpilise kõhukese taeva poole ja hästi pikaks. See on imearmas!Oleme käinud Västriku loomakliinikus ussirohtu s

9 lõhna mida teie kass ei salli

                                                     9 lõhna mida teie kass ei salli!  Kassid on väga suured puhtuse armastajad ja lisaks sellele ka väga pirtsakad teatud aroomide suhtes. Ei, teie kiisu pole lihtsalt valiv, vaid selle omaduse on talle kaasa andnud evolutsioon. Loomulikult ikka selleks, et teie kiisu oskaks vältida mürgist toitu või toitu mida ta ei saa seedida. On ka palju lõhnu mida teie kass armastab ent selles nimekirjas räägime üheksast lõhnast, mida kassid silmaotsaski ei salli! Kasside lõhnataju on 14 korda tugevam kui inimese oma. See aga ei tähenda, et teie kass kõiki aroome vihkaks, mida vihkavad teised kiisud. Või armastaks seda mida teised. Kõik kassid on omamoodi ent siiski on allpool väljatoodud lõhnad ühed enimlevinumad mida kassid vihkavad. 1. Tsitruselised  Kassid ei armasta absoluutselt tsitruselisi. Olgu siis selleks sidrun, laim, apelsin, greipfruut või muud sarnased viljad. Paljud kassipeletajad kasutavad tsitruseliste aroome, et kasse di