Otse põhisisu juurde

Jaanuar 2017 kojuläinud kiisud!


 

 

Katariina Jee ja Nahkhiir Süsi

 


Öeldake, et jaanuar on igav ja vaikne kuu. Ei toimu midagi ja aasta alles kogub hoogu. Olgu sellega, kuidas on aga Pesaleidja vabatahtlikel ja kiisudel pole olnud aega jaanuaris vaikselt istuda. Aasta on alanud tegusalt ja kodu on leidnud 61 kassi!
Jaanuari kojuminejad 2017 on Teie ees tähestikulises järjekorras.
Aare - tema võlus oma uue peremehe isepäise oleku ja erilise pilguga. Aarest saab talvel linnakass ja suvel on ootamas maakodu maja ja aiaga.
 
Angulus, Arabella, Arthur, Bingo
Brody – metsik kaisukaru leidis oma pere, kes kindlasti võlub sellest mõmmikust välja nurrupalli.
 
Camille, Donja
 
Ellen - tema oli see tore kolmevärviline sülekiisu kes käis ajakirja YU pildistamisel ja istus fotograafi tütre südamesse ja sai niiviisi modellitöö eest lotovõidu - päris kodu!
 
Elli, Fluffy
 
Frederic – läks seltsiks noormehele, et kodus oleks rohkem rõõmu.
Frederic
 
Harley
Harley
 
Helbe – valge iludus sai endale kodu tänu sellele, et Petcity korraldab lahedaid üritusi kus kodutud kiisud saavad oma inimesi otsima tulla.
Isabella Deisy – poolteist aastat oma kodu oodanud ilus triibik leidis kodu.
 
Jako, Juno, Karoli
 
Katariina Jee- must iludus kes eksles kodutuna Narvas aga kolis päris koju Pärnu.
 
Kity, Leenu, Leon, Lexus, Liisu, Lilith, Linda-Ly, Lumi
 
Maia – imekaunis valge ja erivärvi silmadega. Hoolimata raskest minevikust ootab teda nüüd helge tulevik.
Maia
 
Manjuna ehk Mammi
 
Mariella – see pärsialaadne kiisu kasvas oma hoiukodu südamesse ja jäigi sinna.
Matu-Matvei – kes hiljem siiski Matildaks osutus naudib oma kassielu kodus ka Matildana.
 
Max
 
Maxi - kuna Maxi oli hoiukodus siis võlus ta ära oma hoiupere.
 
Maya, Minni Kass, Mirjam
 
Mirra – ülisõbralik ja uudishimulik kiisu kolis koju kus tema ülesandeks on koostada vanuritele (uues kodus oli ees ootamas kaks endist kodutut vanurit kassi) treeningprogramm ja olla lihtsalt nunnu.
 
Momo, Mummi, Nahkhiir Süsi, Nitida
 
Pallike – väike mustavalge karvapall (nimi väljendab hästi kassi kuju J )kolis seltsiks toredale 5 aastasele noorhärrale kes kohe tundis temas ära oma parima sõbra.
Pallike
 
 
Pisike Musi – hüljatud kassilaps kes hoiukodusse jõudes oli kehvas seisus ja vaakus elu-surma piiril, põdes läbi kõikvõimalikud haigused ja ilmselt on tema 9st elust jäänud järele paar. Aga need elud saavad olema imelised ja täis armastust, sest Pisil on kodu.
Pisike Musi
 
 
Pontu – kassikutsikas, punane kiisu, kes oma malbele väljanägemisele on võimeline ka hambaid näitama.
Pootsman – ei, mitte Jüri – meie sadamakass, jäi hoiukodusse elama, sest eks see ikka tahaks ära kolida kui leiad hoiukodust endale parima sõbra, Matu.
Pootsman ja sõber Matu

Reena
 
Reena – see natuke siiamisugemetega kena kass läks oma päris inimeste juurde, nemad ei hoolinu, et Reena peakene natuke neuroloogiliste probleemide tõttu tudiseb. Kui kiisut see ei häiri ja valu ei tee siis ei tee ka pere sellest välja vaid armastab teda nii nagu ta on.
Riki – ilus koheva kasukaga kiisu omanik olevat teda silmanud meie Pesaleida kassitoa aknal istumas. Mees tegi pildi, oli kindel, et See on Tema kass ja tuli mõni aeg hiljem kindla sooviga See kass enda juurde viia. Peale põgusat tutvust oli asi selge ja nii Riki oma inimese saigi.
Kasu ka nendest suurtest akendest, mitte ainult ei saa kiisud välja vaadata vaid inimesed saavad ka sisse vaadata.
Riki (No vaadake seda imelist kasukat!)

Rita
 
Rita – jäi silma Petcity töötajale, kes tundis temas ära oma sõbra. Rita, tagasihoidliku ja natuke laisa kiisuna ei arvanud sellest puuri minekust eriti midagi ja tegi koju minemise huvitavamaks. Aga lõpuks siiski pisteti Rita turvaliselt transpordipuuri ja koju ta läkski.
 
Rotu
 
Ruth – kolmevärvi karva üliseltsiv kiisu on nüüd uues kodus tõeline pereliige ja toimetab kõiki tegemisi inimestega koos – ikkagi pere!
 
Saabastega Kass – tema jaoks oli seekordne 13 ja reede üks õnnelik päev. Just tolsamal reedel sai ta selga uhked traksid, uue maniküüri, kibeda ussirohu suhu (härrad ei kurda kui vahel peab rohtu võtma, nii ka Saabastega Kass), nurrus natuke põrandal, jättis vabatahtlikega hüvasti ja läks uhkelt oma koju.
Härra Saabastega Kass
 
Sander Suurkäpp, Smokey, Sophia, Suhkrutükk
 
Tenza – tema  saabus varjupaika 1.aprillil… ja nüüd, absoluutselt ilma naljata, kolis kaunis kohev kiisu koju.
Tenza
 
Tiitus, Trüffel, Villu
Villu
Selle aasta esimese kuu võtabki alfabeetiliselt kokku Villu oma mõnusalt muheda olekuga :)
Aitäh kõigile kodupakkujatele!
Siin veel mõned toredad pildid jaanuaris koju saanud kassidest:
 
Kassitoa kasse saab jälgida klikates järgmisele aadressile:
 
Kui aga soovid mõnele kiisule kodu või hoiukodu pakkuda siis:
kodu pakkumiseks täida ära kiisuvõtja küsimustik http://pesaleidja.ee/content/loovutustingimused
kui soovid pakkuda hoiukodu võid on Sul mõni idee ja soov kiisusid aidata siis kirjuta julgesti info@pesaleidja.ee
 
Pesaleidja pere tänab Teid lugemast, kaasa elamast ja aitamast!
 
 

Kommentaarid

  1. Tenza on meiega kodus olnud nüüd natuke üle kolme nädala. Poleks osanud arvata, et ta nii kiirelt meid omaks võtab. Esimese nädala pesitses meil trepi all aga nüüd juba ronib öösel kaissu, on väga mänguhimuline ja uudishimulik. Pai veel kardab, aga küll ka see on ajaküsimus.
    Aitäh, et viisite meid oma lemmikuga kokku!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Issand, valetan :D Tenza on meiega kodus olnud veidi üle kahe nädala :D
      Ilmselgelt meil on nii lõbus, et tundub juba, et terve igaviku koos olnud.

      Kustuta
    2. Väga tore kuulda, et Tenzal uues kodus hästi läheb! Pikad paid talle :)

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

7 TOATAIME, MIS ON SU KASSILE OHUTUD

1. Tups-rohtliilia ehk pruudislepp Oma väljakutsuva välimusega meelitab see taim ligi ka kõige passiivsemad kassid. Kuna taim ajab palju võsusid, on võimalus taime paljundada ja lemmikule oma taim jätta.  Hooldamine: Tups-rohtliilia ei vaja palju tähelepanu. Taim vajab valgust, aga saab ka hämaramas kohas hakkama. Kasta tuleb siis, kui mulla pealmine kiht on kuiv.   2. Palmid Palmide liike on väga palju erinevaid, kuid mitte kõik ei ole ohutud kasidele. Mõned ohutud palmilised on  oja-raveenepalm (majesty palm), kuldviljakpalm, hobusesaba palm ja salongipalm. Peale selle, et nad on karvapallidele ohutud, on palmid ka head õhupuhastajad. Hooldamine: Vajavad pigem palju valgust, kasta alles siis, kui mulla pealmine kiht on kuiv.  3. Vesipahhiira Tegemist on vähenõudliku taimega, mis on kassisõbralikkusele veel ka dekoratiivne.  Hooldamine:  Otsest päikesevalgust ei soovi, kasta regulaarselt, kuid mitte lasta mullal täiesti ära kuivada ega liiga märg olla. 4. Bambus

Kurry uudistega kodust

Panime põssatriibikule nimeks Kurry. Ta reageerib päris ilusti sellele nimele.Ta on hästi aktiivne kassipoeg, eriti päeva esimesel poolel.Ka on ta suur suhtleja. Algul tegi ta suu lahti ja sealt ei tulnud piuksugi välja. Nüüd aga muudkui räägib nn oma keeles, kurr ja njäu.Mu tütrel on suur magamistuba ja sinna nad suunduvad õhtul kell 23:00. Ühtegi suuremat piuksu rohkem ei kuule.Hommikul aga ärkab Kurry minu kõndimise peale üles ja hakkab haledasti näuguma. Pärast söömist algab mängutrall.Kurry mängib päris palju iseseisvalt ja hästi naljakalt. Lisaks hiilib ja jookseb ta üsna palju. Meile on mõned kassikasvatusraamatud kingitud jasealt lugesime, et Kurry sarnaneb bengali kassitõule.Ka söögiisu on Kurryl väga hea.Kurryle meeldib süles magada. Eriti päeva teisel poolel otsib ta istuvaid pereliikmeid, et nende sülle hüpata ja uinuda.Magamise ajal ajab ta päris tihti oma täpilise kõhukese taeva poole ja hästi pikaks. See on imearmas!Oleme käinud Västriku loomakliinikus ussirohtu s

9 lõhna mida teie kass ei salli

                                                     9 lõhna mida teie kass ei salli!  Kassid on väga suured puhtuse armastajad ja lisaks sellele ka väga pirtsakad teatud aroomide suhtes. Ei, teie kiisu pole lihtsalt valiv, vaid selle omaduse on talle kaasa andnud evolutsioon. Loomulikult ikka selleks, et teie kiisu oskaks vältida mürgist toitu või toitu mida ta ei saa seedida. On ka palju lõhnu mida teie kass armastab ent selles nimekirjas räägime üheksast lõhnast, mida kassid silmaotsaski ei salli! Kasside lõhnataju on 14 korda tugevam kui inimese oma. See aga ei tähenda, et teie kass kõiki aroome vihkaks, mida vihkavad teised kiisud. Või armastaks seda mida teised. Kõik kassid on omamoodi ent siiski on allpool väljatoodud lõhnad ühed enimlevinumad mida kassid vihkavad. 1. Tsitruselised  Kassid ei armasta absoluutselt tsitruselisi. Olgu siis selleks sidrun, laim, apelsin, greipfruut või muud sarnased viljad. Paljud kassipeletajad kasutavad tsitruseliste aroome, et kasse di